Muut palvelut

TYÖNOHJAUS/VALMENNUS organisaatioille ja yksilöille

Tarjoan organisaation avainhenkilöille kahdeksaan henkilökohtaiseen tapaamiseen perustuvaa valmennusta otsikolla “Johtajan individuaatio”. Mikä kertomus vaikuttaa johtamisen taustalla? Individuaatio tarkoittaa yksilöksi tulemista, mutta niin, että tuntee kollektiivisen puolen itsessään.

Tarjoan sekä henkilökohtaista että ryhmätyönohjausta lääkäreille, psykiatreille, hoitohenkilökunnalle ja sosiaalityöntekijöille analyyttisen psykologian näkökulmasta

Luennot:

  • Tiedostamaton organisaatiossa.
  • Yhteisölliset unet, fantasia ja tarinankerronta
  • Vihaiset suomalaiset naiset: mytologinen näkökulma naisen aggressioon
  • C.G. Jung ja kirjallisuusterapia: Punainen kirja ja aktiivinen imaginaatio
  • Parantava luonto: ekoterapeuttisia näkökulmia

 

DRAMATURGIA

Story Supervision on uusi tapa kehittää käsikirjoituksia. Papereita ei pyöritellä, vaan se perustuu kerrottuun tarinaan, tässä ja nyt, Story Supervision -ryhmässä.

Story Supervision -ryhmään voi osallistua käsikirjoittaja yksin tai työpari (käsikirjoittaja-ohjaaja, käsikirjoittaja-tuottaja, käsikirjoittaja-näyttelijä jne).

Ryhmä työskentelee psykodynaamisin metodein, luovasti ja uusia näkökulmia houkutellen.

Story Supervision perustuu uusimpiin tarinankerronnan teorioihin.

Käsikirjoituksen kehittelyvaihe voi olla mikä tahansa: se voi olla viimeinen versio, ensimmäinen läpikirjoitettu versio tai se voi olla synopsis-tasolla.

Story Supervision on tehokkaampaa ja halvempaa kuin perinteinen, yhteen näkemykseen perustuva dramaturginen palaute. Ja se tuottaa vetovoimaisia tarinoita!

Tarjoan myös dramaturgista koulutusta ja seminaareja yrityksille ja yhteisöille, jotka tarvitsevat tarinankerronnan työkaluja.