Harri

Olen aiemmin toiminut luovuuden ja tarinankerronnan parissa. Taustakoulutukseni on teatteritaiteen maisteri. Olen toiminut näytelmäkirjailijana, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Olen ollut dramaturgian professorina ja kustantajana.  Yli kymmenen vuotta olen toiminut media- ja kulttuurialan organisaatioissa johtotehtävissä. Vuodesta 2011 minulla on ollut yksityisvastaanotto Kotkankadulla, Helsingin Alppilassa. Kesäkuusta 2023 olen toiminut Porvoon perheasiain neuvottelukeskuksen johtajana.

Olen myös kiinnostunut ekopsykologisesta lähestymistavasta, jossa ihminen ymmärretään osana suurempaa kokonaisuutta. Ekologisen itsen käsitys voidaan myös ymmärtää Jungin individuaation viitekehyksessä. Matka kohti ekologista itseä on parantava.

Minulle tärkein harrastus on hevosten parissa vietetty aika ja erityisesti kengittäminen. Olen tutustunut eläinavusteisiin terapioihin ja julkaissut artikkelin ekopsykologiasta. Liikun mielelläni luonnossa ja merellä ja vanhemmalla iällä olen palannut kalastusharrastuksen pariin. Voit myös tavata minut Helsingin Kirjaklubilta.